Skip to content Skip to footer
Events

Laat je verrassen

We toveren een glimlach op uw gezicht

Kinderanimatie

Zijn jullie op zoek naar iets unieks. Willen jullie graag animatie voor het jongere publiek? Wij gaan er graag mee aan de slag. Je kan ons spelen vragen in thema, outdoor spelen, we luisteren graag naar jullie wensen. Ons doel is kinderen te laten spelen, daarom begeleiden we graag onze spelen zodat we de jonge mensen in 'the picture' stellen. Heb je een zakelijk evenement of gewoon een verjaardag, wij werken graag iets vrijblijvend uit na het luisteren van jullie wensen.

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Hoe gaan we te werk

Uw feest!

We gaan eerst en vooral in gesprek om jullie wensen en budget te weten te komen. Misschien willen jullie wel zelf enkele partners inschakelen, een eigen locatie, het kan allemaal.
Daarna gaan wij met ons team aan de slag om een uniek feest in elkaar te steken. We komen terug samen om het concept te overlopen en de puntjes op de i te zetten. Door middel van een duidelijke prijsopgave kunnen jullie dan voorstellen schrappen, wijzigen of nog wensen toevoegen.
Eens de dag is aangebroken, hoeft u zich van niets aan te trekken. Wij zorgen dat wij ter plaatse zijn om alles vlot te laten verlopen.

IMG_9411
Laat je verrassen

Events

Heb je het ook gehad met het zoveelste bedrijfsuitje, weer een namiddag tafelen bij een communie … Dan zijn wij er om voor jullie een onvergetelijke dag te maken. Familieweekend, huwelijken/ ceremonies, teambuilding, vrijgezellen, bedrijfsfeest, communie- en lentefeesten, gender-reveals … Je kan het zo zot niet bedenken.

Met ons team gaan wij op zoek naar uw droomevent. Zo hebben we al een huwelijk georganiseerd te midden op een veld, een communiefeest in de vorm van een survival tocht …

IMG_8665
Hoge Standaard

Wij garanderen de beste events

Neem vrijblijvend contact met ons op via de contact knop.

Ronduit voor
Iedereen

Adres
Ronduit VZW
Gentweg 10, 9890 Vurste
 
Rekeningnummer: BE76 7350 5994 7095
BTW nummer: BE 0782.550.765
Laat van je horen

Nele: +32 496 29 23 70

Nieuwsbrief

Webdesign door FrostyWebs © 2024. Alle rechten voorbehouden

Tim+32 495 44 26 02
Nele+32 496 29 23 70
Simon+32 472 27 89 43